diumenge, 22 de desembre del 2013

Presentem el nostre bon comunicador

El passat dimarts dia 17 de desembre vam realitzar l'ultima exposició d'aquest semestre, la del bon comunicador. 


Aquest treball era modular ja que és tant de GTIC com de COED. Així com que tenia tant pes en aquest modul els professors van decidir que fos un treball grupal. El meu grup estava format per la Noelia Montero, la Sandra Pujol, la Meritxell Rodríguez, l'Ainoa Sarroca, la Marina Vives i per mi.


El nostre treball, on seguíem a Antoni Bassas, va començar cap a principis del mes d'octubre i va durar ben bé fins el mateix dia de l'exposició. Per poder seguir-lo millor ens vam fixar en tots els mitjans que apareixia tant a xarxes socials, com Twitter o Facebook, amb publicacions al diari Ara, o les aparicions a televisió, concretament al programa Divendres de TV3.

Com que teniem molta informació i no volíem que es perdés cap petit detall, vam organitzar-lo en diferents plataformes com un propi blog o un google sites, en aquestes dues pàgines trobareu tota la informació de quin ha estat concretament el treball que nosaltres hem realitzat.

El darrer dia del treball, el de l'exposició, havíem de presentar tot allò que havíem fet en tan sols 4-5 minuts que en el nostre cas va estar presentat per la Marina Vives.

Ha estat un treball llarg i dur, però crec que totes estem molt contentes i satisfetes amb el resultat.

Res més, ens veiem a la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada