dimarts, 3 de desembre del 2013

Creem una entrada a la Viquipèdia

En la passada classe de GTIC, se’ns va proposar un treball: realitzar una entrada a la Viquipèdia sobre un tema que encara no estigues creat. Llavors entre la Meritxell Rodríguez i jo vam decidir crear-la sobre l'anell de l’humor.

No va ser gaire difícil ja que vam seguir els passos que ens recomanaven al portal viquipedista com ja us vaig comentar en una anterior entrada.

Quan ja teníem el tema escollit, cadascuna es va crear un usuari i vam fer la recerca d’informació sobre allò que tractàvem. Una vegada fet això ho vam posar en comú i ja ho vam redactar. Un cop ja el teníem publicat diversos usuaris ens van fer comentaris tant directes cap als nostres usuaris com en  la pàgina redactada sobre aspectes a millorar. I fins i tot ens han fet modificacions! En aquesta imatge podeu veure una petita part del historial on queda registrat qui ha fet les modificacions.



Ha sigut una experiència diferent ja que era el primer cop que treballava d’aquesta manera amb la Viquipèdia i ha estat molt interessant.


Això és tot per avui, fins la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada