dimecres, 20 de novembre del 2013

Identitat i Territori: la nostra presentació


Quan vam començar el curs ja ens van avisar de que en el mòdul de “L’escola d’educació infantil”, on trobem les matèries de COED i de GTIC, tenia un treball que servia per totes dues. Aquest es tractava del treball d’Identitat i Territori. I això en què consisteix?



Doncs bé, havíem d’estar durant uns vuit o deu minuts exposant un tema per parelles i que totes dues tinguéssim en comú allò del que parlaríem.






La Meritxell Rodríguez i jo, desprès d'una bona estona parlant, vam decidir escollir aquest tema: el maltractament infantil. En el que coincidíem totes dues és que com a futures mestres no ens podíem tapar els ulls cap a aquest fet. Va donar la casualitat que ella ja havia realitzat el treball de recerca sobre aquest tema i que jo estic durant unes tardes a la setmana amb nens que estan en risc d’exclusió social, i que per tant, són els més vulnerables.

Desprès d’assajar molt i molt va arribar el dia que teníem que exposar. Vam intentar deixar els nervis de banda i fer-ho com millor podíem.

Aquí us deixo el Prezi que vam realitzar per tal d’acompanyar la nostra explicació.



Fins la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada