dilluns, 30 de setembre del 2013

Què és això del Google Drive?

L'altre dia a la classe de GTIC vam aprendre què és el Google Drive i per a què ens serveix. És una eina de comunicació per a realitzar documents online en els quals hi podem estar treballant totes les persones que hi tinguem accés al mateix moment. Això als estudiants ens va perfecte perquè així cadascú va realitzant la seva part del treball i a la vegada pot anar observant la feina feta per els altres.
Una vegada sabíem de què es tractava i com funcionava, jo particularment desconeixia com funcionava, se'ns va proposar realitzar un petit treball utilitzant aquestes eines. Es molt semblant al típic Word, Powerpoint o Excel amb el que hem treballat la majoria de cops tant en la vida acadèmica com en la persona.
Així, el nostre treball es va centrar en Els ordinadors portàtils i els llibres a les aules. Us deixo amb el treball realitzat. 

Primer podem veure el document de text:



A continuació veiem la presentació de diapositives:


I ja per acabar un petit qüestionari per a saber què pensem de la seva utilització:



Això és tot per avui, fins la propera!

dimecres, 25 de setembre del 2013

Què són les webquest?

Això és el que ens plantegem en aquesta entrada en la darrera tasca de GTIC, què és un webquest?
Doncs és una nova forma d'aprenentatge que es basa en l'aprofitament de les noves tecnologies, sobretot de la xarxa, per a poder obtenir informació i desprès tot això aplicar-ho als coneixements adoptats a les aules. D'aquesta manera, els alumnes realitzen les activitats escolars d'una forma nova i innovadora que és molt atractiva per a ells.
A continuació us deixo un vídeo on ens presenta aquest tipus d'aprenentatge que està sent realitzat per uns alumnes de 6é de Primaria de l'escola CEIP Gras i Soler d'Esplugues del Llobregat.


dijous, 19 de setembre del 2013

Un, dos, tres.. Comencem!

Benvinguts i benvingudes al meu blog.
Sóc la Sílvia Ricart Resina una estudiant de primer d'Educació Infantil a Blanquerna-Universitat Ramón Llull.
Aquest blog em servirà per anar explicant les meves experiències al llarg d'aquests anys de la meu grau universitari. També aniré compartint les activitats proposades en algunes matèries i tot allò que cregui que pot ser d'interès tant per mi com per a la resta d'estudiants. Així que res més i... comencem!